12 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.05.2019 08:36

Коментари 0 / Видяна 175

Хороскоп за 14 май

Овен

Днес ще имате изключителна нужда от любов. Дали ще го покажете или кажете - изборът е ваш. И само от вас зависи какви ще са последиците.

Телец

Този вторник забравете за плановете. Всичко ще се случва изневиделица и в последния момент. Опитайте се да се забавлявате със случващото се.

Близнаци

 Днес ще имате хиляди по-интересни дейности за правете извън работата ви. Ще трябва да устоите на изкушенията, освен ако не искате сериозни проблеми в офиса.

 Рак

 Днес ще ви бъде възложена интересна задача. Не бързайте да казвате, че няма да може да се справите. Скоро ще намерите решение и ще се изявите.

 Лъв

Това е ден, в който да помислите за приятелите си. Импровизирайте събиране у дома или у ваш близък. Важното е да се отпуснете и да поговорите.

Дева

Това е ден, в който да внимавате с покупките. Ако ви се налага да пазарувате задължително се ограничете само до най-необходимото, за да не фалирате.

Везни

Това е ден, в който съдбата ще е на ваша страна. Бъдете стриктни и внимателни. Търсете знака, който ви трябва дори да е с отрицателен знак.

Скорпион

Това е ден, в който ще знаете отговорите на всички въпроси. Просто ще ви е нужно малко повече време, затова не питайте другите преди да сте попитали себе си.

Стрелец

 Този вторник не горете мостове зад себе си. Настроението ви ще е променливо и може да направите погрешна стъпка. Най-добре се въздържайте от крайни решения.

Козирог

Това е ден, в който да се щадите. Пестете силите и нервите си. Днес рискувате да ги вложите в незначителни битки, а важните предстоят тепърва.

Водолей

Това е ден, в който ще имате дар слово. Сега няма да ви е трудно да убедите, когото и да било в правотата ви и да спечелите важни съмишленици.

Риби

Този вторник имате голяма възможност да довършите важна задача. Ако все пак не успеете - не се укорявайте - важното е да работите с пълния ви ресурс.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: