.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.05.2019 08:41

Коментари 0 / Видяна 340

Хороскоп за 13 май

 

Овен

Този понеделник ще се наложи да запретнете ръкави. Ако не сте в състояние да сте във върхова форма в офиса по-добре си вземете отпуска или болничен.

Телец

Времето в душата ни не винаги трябва да зависи от времето навън. Такъв ще е и този понеделник. Дори да вали нека в душата ви грее слънце.

Близнаци

Този понеделник е добре да помислите за здравето си. Не пренебрегвайте зъбобол, а реагирайте навреме. Колкото по-рано - толкова по-добре.

Рак

Този понеделник бъдете реалисти. Дори в романтиката. Ако партньорът ви очаква подобен жест от вас - не се дърпайте само, защото на вас не ви харесва.

Лъв

Този понеделник разчитайте само на собствените ви сили. Това важи за офиса и за въпроси, свързани с личния ви живот. Не оставяйте инициативата другиму.

Дева

Този понеделник потърсете хубавото в себе си, а след това и у другите. Положителна настройка ще ви помогне да се справите с предизвикателствата на деня.

Везни

 Този понеделник потърсете пролука за почивка. Дори да съзерцавате в нищото в продължение на няколко минути ще ви помогне да се разтоварите психически.

 Скорпион

Този понеделник е ден за рязка промяна. Разкарайте от живота си всичко, което повече не може да търпите. Всяко закъснение ще ви коства много нерви.

 Стрелец

Този понеделник не се стремете към съвършенството. Още по-важно е да не изисквате същото от останалите. Понякога естествените неща са най-красиви.

 Козирог

Този понеделник е добър ден за бизнес идеи. Осигурете си приятна обстановка, в която да поразмишлявате над бъдещето и да начертаете смели планове.

 Водолей

Този понеделник не се влияйте от чуждо мнение или препоръки. Следвайте собствените си убеждения, дори ако само вие сте на съответното мнение.

Риби

Този понеделник бъдете стриктни към себе си. Всичко и всички останали може да почакат. Нищо няма да се получи добре, ако вие самите не се чувствате добре.

E79 News
Тагове:

Коментари: