19 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.05.2019 09:10

Коментари 0 / Видяна 227

Хороскоп за 12 май

 

Овен

 Тази неделя си подарете едно изтощително препускане по магазините. Сега ви е паднало да си угаждате. Не пропускайте момента, защото скоро няма да се появи друг такъв.

Телец

 Тази неделя е време да помислите за парти или друг вид незабравимо преживяване с приятели. Не се колебайте да прилагате по-необикновени идеи за забавление, стига да не вредят на вашето здраве и това на останалите.

Близнаци

Това е момент, в който да помислите за развитието ви. Може да проучите как бихте могли да повишите професионалната си квалификация или да научите чужд език.

Рак

 Това е ден, в който да не робувате на планове. Правете, каквото ви хрумне на момента. Ако се появи по-амбициозна идея я отложете за друг ден.

Лъв

Тази неделя не търсете под вола теле. Оставете другите да се оправят сами и потърсете своя начин за забавление. Отървете се от желанието да контролирате всичко.

Дева

Тази неделя не се доверявайте сляпо на това, което чувате дори да е от близък човек. Щом не сте видели нещо с очите си - нямате сериозна причина да му вярвате.

 Везни

Тази неделя е ден, в който да се поглезите. Независимо от мнението на околните имате нужда от глътка въздух и тя ви е необходима час по-скоро.

 Скорпион

 Тази неделя не отхвърляйте подадена ръка. Може да не приемате всичко, което ви се предлага, но поне демонстрирайте уважение към човека отсреща.

 Стрелец

Тази неделя е добър ден за това да помислите да поемете в нова насока. Каквото е било - било, но не позволявайте да затънете в миналото.

 Козирог

Тази неделя посветете на вашето самоусъвършенстване. Няма нищо лошо в това да посветите почивния ден на четене или изучаване на нова материя.

Водолей

Тази неделя споделете притесненията си с близкия ви човек. Дори да не намерите решение на въпросите веднага - със сигурност ще ви олекне и може да се окаже, че нещата не са толкова черни.

Риби

Тази неделя е добре да приключите всички задачи, които стоят в режим "висящи" от няколко седмици насам. Може и да ги отложите, но с времето ще ви става все по-трудно да ги финализирате.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 18.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.63 BGN