23 Юли 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7427 BGN 1 GBP = 2.1669 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.04.2019 15:22

Коментари 0 / Видяна 379

Седмичен хороскоп за 15 – 21 април

Звездната карта показва, че през тази седмица ще трябва да овладеем емоциите си, за да се справим с предизвикателствата, пише az-jenata.bg . Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

 

Овен

Личните отношения ще са радващи, а любовните и романтичните – още повече. Шансовете за вълнуващи емоции не са за пренебрегване. Що се отнася до финансовото и материалното ви състояние, желателно е да сте пестеливи и предпазливи. Не взимайте заеми, за да направите скъпа покупка. Харчете в рамките на възможностите си.

Промени в професионалния ви статус не се очакват. Дори да ви възложат непозната задача ще се справите с наличния си опит и познания. Използвайте част от свободното време за самообучение.

 

Телец

Ще сте много по-ефективни, ако насочите вниманието си към актуалните ангажименти, отколкото ако обмисляте перспективни планове. Не разполагате с достатъчно информация, за да мислите за бъдещето.

Онези представители на вашия знак, които имат намерение да оформят имотни сделки могат да стартират работата по тях през тази седмица. Условията ще са благоприятни. Дори да не успеете да ги финализирате ще сте направили първите важни стъпки.

Ако се налага да пътувате, тръгвайте без никакви опасения. Дори да се натъкнете на някакви задръжки ще е във възможностите ви да ги преодолеете. Ще сте в по-благоприятна позиция, ако си осигурите и компания.

 

Близнаци

Ще се налага често да преминавате от една работа към друга през тази седмица и няма да ви е много лесно да се концентрирате максимално. Ще си помогнете, ако направите предварителен списък на дейностите. Дори да не успеете да го спазите поне ще сте наясно какво сте свършили и какво ви остава. Така ще избегнете възможността да забравите нещо важно и да попаднете в неприятна ситуация.

През втората половина на седмицата не са изключени проблеми с членовете на семейството и по-конкретно с децата и домашните любимци. Не отлагайте намесата си. След време ще е много по-трудно да приложите необходимите мерки.

 

Рак

Случващото се през тази седмица ще рефлектира предимно върху емоционалното ви състояние. Ще сте доста по-чувствителни от обикновено, по-раздразнителни, по-избухливи. Контактите ще са интензивни, част от тях с хора, които виждате за първи път. Контролирайте изказванията и реакциите си, защото в пристъп на откровеност може да направите нещо, с което сериозно да си навредите.

 

През втората половина от седмицата ще се виждате и чувате често със стар приятел. Споделете опасенията си и се вслушайте в съветите, които ви дава, няма да съжалявате. Подбирайте внимателно стоките, които купувате. Не се захласвайте по топпромоции.

 

Лъв

В случай че сте в позиция да избирате заниманията си, ориентирайте се към екипните. Ще сте много по-продуктивни, когато сте част от цялото. Освен това резултатите ще са видими и не е изключено да са свързани с непредвиден финансов приход.

Изкушението да похарчите получените пари тутакси ще е сериозно, но пестеливият подход ще е за предпочитане. Внесете ги в банка или помолете да ви ги преведат по сметка. Не след дълго ще имате възможност да си организирате почивка или пътешествие и получената сума ще ви е „съвсем на място“.

Наблюдавайте поведението на партньорите си. Някой упорито ще се опитва да се сближи. Мислете логично и преценете каква може да е целта. Не е изключено интересът към вас да е чисто меркантилен.

 

Дева

Предстоящият период ще е малко сложен. На работното място непрекъснато ще се сипят нови и нови разпореждания, като доста често ще са и противоречиви. Реагирайте сдържано, за да си спестите досадни разговори и несправедливи обвинения. Идеята е да не навредите на здравето и най-вече на психическото си състояние.

Отношенията с любимия човек ще са някак си в застой. Дискусии за раздяла няма да има, но и горещите любовни обяснения ще са леко дефицитни. Не задавайте излишни въпроси и не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Единственият източник на радост през тази седмица ще са приятелите ви. Ще ви канят на партита, кратки пътешествия, тематични сбирки. Милото им отношение ще ви помогне да приемате философски неприятните събития.

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им.

 

Везни

Опитайте се да се уедините доколкото е възможно. Контактите ви от всякакъв характер ще създават предимно отрицателни емоции. При това не защото някой иска да ви оскърби или ядоса, а защото вие ще сте склонни да възприемате обикновени закачки или забележки прекалено лично и прекалено на вътре.

Не си насрочвайте делови, любовни, дори приятелски срещи, ако не е наложително. Занимавайте се в свободното време с нещата, които ви доставят удоволствие, медитирайте на фона на подходяща музика. В края на седмицата емоционалното ви състояние ще е вече по-стабилно и можете да си позволите кратко пътуване или излет сред природата.

Прекалените претенции към членовете на семейството ще се отразят негативно на домашния мир. Не прекалявайте с критиките.

 

Скорпион

Част от заниманията на работното място ще са нови и не е изключено да ви затруднят. Обмисляйте тактиките си, възползвайте се от наличния чужд опит и приемайте препоръките спокойно. Ще разполагате с достатъчно време за промени на принципа на „пробата и грешката“.

Увлечени в работа не забравяйте за близките си. През тази седмица те често ще имат нужда от съдействието ви. Ще бъдат доволни дори само от усещането, че ги подкрепяте и сте готови да се намесите, а една добра дума никога не е излишна. Отделяйте време за спорт и досег с природата във всеки един момент, когато ви е възможно.

 

Стрелец

Важните събития ще са свързани с професионалните ви изяви. Предстоят много делови срещи и предложения от нови партньори, с които не сте имали сделки до момента. Усещането, че получавате висока оценка за уменията си ще се отрази положително на самочувствието, но все пак се постарайте да запазите трезвото си мислене. Не се възгордявайте.

Ще се наложи да се справите с някои битови проблеми у дома. Правете лично само онова, за което имате нужната квалификация. За всичко останало търсете специалисти. Спазвайте правилата за техническа безопасност. Приемете с усмивка моментните капризи на близките си. През тази седмица и при тях не всичко ще е „по мед и масло“.

 

Козирог

Ако не си поставяте твърде амбициозни цели, то бихте могли да си осигурите една спокойна седмица, изпълнена с добро настроение. Реалната обстановка обаче ще е по-различна. Ще разполагате с достатъчно време, за да си набавите информация и да разширите познанията си по въпросите, с които до момента не сте могли да се справите толкова добре, колкото сте си представяли. Ще се заемете отново с тях и ще ги доусъвършенствате успоредно с текущите си задължения.

Нищо лошо, стига да не се лишавате от почивка и да не поставите професионалния просперитет пред интересите на семейството.

Преценявайте възможностите и ресурсите си обективно. Така ще можете да разпределите силите равномерно и да постигнете целите си, макар не изведнъж, а поетапно и с бавни крачки. В края на седмицата непременно организирайте някакво развлечение, с което да зарадвате близките си.

 

Водолей

Личност, която цените и която за вас е безспорен авторитет ще даде висока оценка на работата ви. Не е изключено да ви предложат повишение, промяна на условията. Може да е свързано с искане, което сте отправили преди време. Не приемайте, ако не удовлетворява претенциите ви. Скоро няма да имате възможност за промяна, а нищо половинчато няма да отговаря на усилията, които влагате.

Отношенията с близък приятел и с любимия човек ще преминат през критична фаза. Не е изключено да ви обхване съмнението, че двамата поддържат връзка отделно от вас. Не подхващайте темата, ако нямате доказателства за подозренията си. Ще платите твърде висока цена за ревността си.

 

Риби

Ако наскоро сте обмисляли и сте правили опити за промяна на работното място, то тази седмица мечтата ви ще се сбъдне. Ще получите предложения не само от едно, а от повече места, където най-вероятно ще ви поканят на събеседване. Първоначално радостта може да замъгли логиката и да ви е трудно да вземете решение. Проучете внимателно всички условия и ги сравнете. Поставете си няколко критерия за оценка, освен финансовия, като например отдалеченост, отпуски, възможности за обучение. Не отговаряйте на всички покани, а само на онези, които удовлетворяват изискванията ви. В процеса на реалното общуване е възможно да отхвърлите и тях, но ще е по-добре, отколкото да предприемете промяна без обективна причина.

Подхождайте предпазливо към новите контакти. Не обсъждайте лични въпроси и не очаквайте твърде много. Рано е да се говори за сприятеляване.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.07.2019

1 USD =1.74 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.17 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.77 BGN

100 JPY =1.61 BGN