23 Юли 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7427 BGN 1 GBP = 2.1669 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.04.2019 07:30

Коментари 0 / Видяна 384

Хороскоп за 14 април

Овен

Това е ден, в който е добре да си дадете сметка за възможностите ви. Ако ви е нужна странична помощ, най-добре прибегнете до нея.

Телец

 Тази неделя е ден за взаимност. През едната част от деня бъдете от даващите, а през втората се насладете на това да получавате. Спазвайте баланса във всичко.

Близнаци

Тази неделя посрещнете в непривична обстановка. Разнообразието сега е много важно за вас. Бъдете отворени към нови идеи и предложения.

 Рак

Тази неделя ще ви се наложи да върнете стар жест. Най-добре разчистете сметките още сега, за да знаете, че всичко е останало зад гърба ви.

Лъв

 Тази неделя не попадайте в плен на големи илюзии и амбиции. Съобразете се с ресурсите ви. Не се опитвайте да надскачате възможностите си.

Дева

Тази неделя се придържайте към реалностите и съобразете желанията си с тях. Ще се уверите, че това ни най-малко няма да ви ограничи.

 Везни

 Тази неделя потърсете второ мнение относно въпрос, свързан с дома. Потърсете всички възможни решения, за да сте сигурни, че сте се спрели на най-доброто.

Скорпион

 Тази неделя ще получите неочаквана добра новина, която ще се превърне в своеобразен подарък. Помислете кой най-много заслужава да сподели щастието ви.

Стрелец

 Тази неделя може да помислите върху възможността да научите нов език. Огледайте се за курсове в близост до дома ви или работното място.

Козирог

Тази неделя ви е дадена да откриете нови аспекти от семейното общуване или по-скоро ползите от него. Тези мигове ще изведат връзката ви на едно ново по-високо ниво.

Водолей

Тази събота е много вероятно да изпитате непреодолима нужда да не сте вече същите. Хванете усещането за ръка и продължете смело напред в новата посока.

 Риби

 Тази неделя не се изкушавайте да свършите дадена работа. Умората тъкмо си е отишла, дайте ѝ още свободно време далеч от вас.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.07.2019

1 USD =1.74 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.17 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.77 BGN

100 JPY =1.61 BGN