23 Юли 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7427 BGN 1 GBP = 2.1669 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.03.2019 15:41

Коментари 0 / Видяна 186

Цветът на РОЗИТЕ носи послание

Всяко момиче обича да получава букет от рози за специалните празници, а и дори без повод. Това е мил жест, може да развесели дамата, а и е проява на внимание и уважение. Ето какво значи, когато някой ви подари определен цвят рози.

 

Червени

Те са вечна класика! Червените рози определено говорят за любов, романтика, страст. Ако ги подарите на партньора, показва, че наистина смятате нещата за сериозни, че връзката се развива и че сте влюбени. Те намекват и, че смятате половинката за много красива – изящна като тях.

 

Розови

Те са по-нежни. Обикновено се подаряват в началото на връзката и показват, че се възхищавате на половинката, че я харесвате, че сте благодарен, че сте се запознали и сте радостен край нея. Елегантни са, показват, че мислите момичето за сладко и мило.

 

Жълти

Този цвят издава жизнерадостност. Сякаш носи светлина и радост. Жълтите рози се подаряват най-вече на добри приятели, когато искате да покажете, че се радвате, че имате такива хора в живота си и всеки миг с тях е забавен.

 

Бели

Цветът на невинността и чистотата. В повечето случаи белите рози са подходящи за сватби и годежи – да изразят искреността и чистите намерения, а и се комбинират перфектно с булчинска рокля. Те символизират и ново начало, подаряват се и при изписване от болница, започване на нова работа, местене в друг град или държава и т.н.

 

Оранжеви

Те издават страст, възбуда, сексуално желание. Така казвате на човека, че мечтаете да го имате, да се отдадете на сексуални преживявания, че той е успял да ви провокира и копнеете да сте интимни.

 

Сини

Синьото е цветът на мистерията и загадките. Сините рози може да ви помогнат да намекнете на някого, че го харесвате и искате да излезете на среща. Или че сте готови да му споделите нещо много лично.

 

Лилави

Асоциират се с гордостта, омагьосването, харизмата. Обикновено се подаряват на хора, на които се възхищавате, които смятате за истински величия и които са ваши идоли и примери. Така засвидетелствате своето уважение.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.07.2019

1 USD =1.74 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.17 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.77 BGN

100 JPY =1.61 BGN