25 Юни 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7483 BGN 1 GBP = 2.1877 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.03.2019 08:56

Коментари 0 / Видяна 316

Днес прекратяват договора на д-р Георгиев за управител на онкоболницата

Досегашният управител на Специализираната болница по онкология „Свети Мина“ в Благоевград д-р Георги Георгиев днес ще получи заповедта си за прекратяване на трудово-правните взаимоотношения след внесена молба в администрацията на община Благоевград.

 

Новият директор д-р Румен Кондев, бе определен завчера по предложение на здравната комисия на Общински съвет – Благоевград и гласуване.

 

Решението д-р Кондев да поеме управлението на болницата, която е единствената за лечение на онкоболни за Пиринско и Кюстендилска област, бе взето от местните съветници и в момента промяната се вписва в Търговския регистър, което отнема около десетина дни. Дотогава като управител на онкоболницата се води д-р Георгиев.

 

Д-р Кондев ще влезе в директорския кабинет на онкология след вписването му като вр.и.д. управител в Търговския регистър. Конкурс за длъжността е обявен за 28 март.

 

„Депозирана молба за освобождаване от началническия пост във вътрешно отделение до момента няма подадена от д-р Кондев”, каза директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев. Той поясни, че предизвестието е тримесечно, защото се изисква време за избор на нов началник.

 

„Новината за предложението на д-р Кондев за шеф на онкология научих от медиите, никой не е разговарял с ръководния екип на МБАЛ – Благоевград, дефицит за специалисти по вътрешни болести има в цялата област.

 

Ние сме акционерно дружество и работим със Здравната каса съгласно сключен договор, в който д-р Кондев е посочен като специалист, така че утре колегата трябва да бъде на работното си място във вътрешно отделение”, заключи д-р Митев. \Struma.bg\

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 19.06.2019

1 USD =1.75 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.52 BGN

1 CHF =1.75 BGN

100 JPY =1.62 BGN