.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.12.2018 18:56

Коментари 0 / Видяна 461

3-те зодии с голям шанс за брак през идващата година

Любовта идва до края на тази година, а догодина – пръстен. Ето кои са зодиите, които ако все още нямат връзка, ще открият любовта и ще се сгодят до края на другата година.

 

Телец

Любовта трябва да се заслужи. Понякога поведението ви не говори точно това. Имате прекалено високи изисквания, прекалено лесно и бързо се цупите и който и човек да застане до вас, ще има трудности да ви разбира и да се съгласява с всичко това. С две думи – трябва да укротите характера си, за да дойде голямата любов. А ако вече е дошла, за да я запазите трябва да направите същото. След това ви очаква незабравима любовна приказка, на която да се насладите от тук… до края. Защото скоро ще дойде Голямата Любов, а в края на другата година може да ви чака не само годеж, но и сватба.

 

Близнаци

Вярвайте повече в себе си и в качествата, които притежавате, за да задържите любовта си завинаги. Имате от всичко по много. Умни сте, красиви сте, имате хубава работа, различни интереси и добър характер, макар и понякога да сте трудни за разбиране. Любовта чака само да отворите сърцето си, за да ви докаже, че заслужавате цялата нежност на света. Обвързаните просто ще трябва да запазят спокойствието във връзката си, за да се сгодят след няколко месеца. Ще бъде незабравимо предложение за брак!

 

Лъв
Вашата голяма любовна история започва скоро, а за някои от вас вече е започнала. И повярвайте ни, това ще бъде онази любов, която ще ви накара да забравите за всичко. Да се почувствате най-обичаните и най-желаните на света. Ще пътувате много, ще си имате собствен уютен дом и всичко ще върви по мед и масло. А когато една връзка е спокойна и щастлива, рано или късно идва и дългоочаквания годеж, който да ви докаже, че това е тя – най-важната връзка в живота.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN