23 Април 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7385 BGN 1 GBP = 2.2619 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.10.2018 10:56

Коментари 0 / Видяна 328

Еталон за жена според зодията!

Идеалната жена 12-то място – Близнаци

 

Близнаци получават огромно удоволствие от това, което са и не се стремят към някаква идеална красота. Те просто живеят и се радват на живота, без да претендират за титлата. Да, те не се вписват в общоприетите стандарти на женственост, но винаги намират този, за когото това е така.

11-то място – Дева

Дева – това е една много сложна и умна жена. Тя бързо се адаптира към обстоятелствата. Ако иска, тя може да се превърне в модел, и кралица на красотата. Но е безполезна като такава, защото е толкова прекрасна персона, че умее да контактува, както с мъжете, така и жените.

 

10-то място – Стрелец

Жена, родена под този знак, е почти перфектна, но не е по стандарта. Разбира се, нейните фенове и почитатели са от тълпата, но те са по-привлечени от непредвидимостта на тази дама, а не от това, че е “идеална”. Това е така, защото мъжете бързо се уморяват от монотонността, а Стрелците са точно тези, с които просто не се отегчават.

 

9-то място – Овен

Жената Овен има всички предпоставки за получаване на титлата на стандартните дамите, но все още е далеч от нея. Тя е дяволски красива, интелигентна, амбициозна, енергична … Но всички тези положителни качества са пречка за Овните. Такива жени просто плашат мъжете. Разбира се, има смели мъже, готови да завладеят тези красавици, но не са толкова много.

 

8-мо място – Козирог

Козирозите абсолютно нямат нужда от титли и звания. В допълнение, те не разбират, защо да го правят. Тези жени, които вече са с много добър живот се чувстват цариците на красотата, дори у дома с вързоп дрехи на главата си. Но ако искат, могат лесно да завладеят света.

 

7-мо място – Телец

Телците обичат разнообразието от рокли и други женски неща. Това са едни невероятни актриси: Може да се издуват като гъба, и с потупване на ресничките, да пръскат красота в играта. Но от време на време, нейните силни и мъжествени черти са пробити, което ги прави не толкова близо до идеала.

 

6-то място – Водолей

Всеки наистина харесва тези умни и красиви жени. Но има един голям проблем – те абсолютно не искат някой да ги обича. Такива жени с голямо удоволствие биха били само приятели. Следователно, да бъдат модел на женственост  за тях е просто безполезно.

 

5-то място – Рак

Жените, родени под този знак са много близо до титлата на идеалната жена. Тя е дяволски красива, умна, мила и грижовна. Но те толкова свикват с ролята на майка, че забравят за другите аспекти на живота.

 

4-то място – Риби

Те са напълно в състояние да играят ролята на жена, която иска да спасява, защитава и носи в ръцете си. Естествено, мъжете това силно ги привлича. Но има един проблем. Рибите искат да бъдат оставени на мира, и лесно могат да живеят в свят в розово.

3-то място – Лъв

Лъвиците биха могли да станат дами на света. Те са дяволски привлекателни, интелигентни, и най-важното – уверени. Но това, което те са готови, е да  задушат и смажат всички свои конкуренти. Ето защо, те заемат само трето място.

 

2-ро място – Скорпион

При тези жени има някаква неизвестна сила и мощ, която кара мъжете да губят главите си от очите си сами. Дамите Скорпион са красиви, умни и по-скоро коварни. Те знаят, че имат способността да да завъртат главата на обикалящите около тях мъже и се възползват от това твърде умело. Така че това е едно заслужено второ място.

 

1-во място – Везни

Те притежават всички необходими качества на една жена. И дори тези, които не могат да се нарекат положителни. Но те се преливат така хармонично, че хората са привлечени от тези красоти, като магнит. Добавяме и факта, че те не мислят много за това, какво е “жена еталон”. Те просто живеят, радват се на живота и желаят на заобикалящите ги същото.

E79 News
Тагове: зодия

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 23.04.2019

1 USD =1.74 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.26 BGN

10 CNY =2.59 BGN

1 CHF =1.72 BGN

100 JPY =1.55 BGN