15 Септмври 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7775 BGN 1 GBP = 2.1943 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.10.2018 09:51

Коментари 0 / Видяна 200

Астрологът Ивелина Пенчев: Сънищата днес са пророчески

22-ят слънчев ден е свързан със свободния избор, движение във времето и пространството. Добре е сега да се направи избор на пътя.

Това е ден на неочакваните и внезапни промени, но да не се внася хаос, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg.


„Много неща можете да измените към по-добро.

Препоръчва се да се предприемат резки промени в живота.

 

Например внезапно преминаване на друга работа, да си смените прическата.

 

Нищо не трябва да се планира предварително и да се действа по предварителен сценарий. Действайте по интуиция! Вслушвайте се във вътрешния си глас! Неподходящо е за начало на нови дела“, предупреждава астрологът.


„Необходимо е да се освобождавате от всичко ненужно. Благоприятно е за пътешествие, нови контакти и нови запознанства. Не се препоръчва да стоите в къщи и нищо да не правите.

 

Бъдете повече сред хората навън! Направете пауза и малко си отдъхнете – нека вятърът проветри мозъка ви! Проявявайте благородство, чест и достойнство! Помагайте на приятели и близки! Хубав ден е за гости.

 

Не избягвайте съпружеските обятия. Отдайте се на любовта. Не подписвайте важни документи. Можете да се подстригвате и да режете ноктите си“, добавя Ивелина Пенчева.


„В този ден не трябва да се гладува. Да се яде повече! Храната трябва да е лека и вегетарианска. Пийте повече чай. Подходящо за различни салати, закуски. От алкохола се препоръчва бяло вино, бира. Да се избягва месо, особено хрущяли и кокали“, съветва астрологът.


„За предпочитане са неярките и размити цветове в облеклото. Избягвайте всички пъстри цветове, особено червено и оранжево“, добавя тя.


„Сънищата са пророчески и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате множество сънища – знак за благоприятни промени в живота. Да сънувате огън – знак за помощ и успех. Да сънувате дърво в гората – знак за ново запознанство и покровителство. Да се къпете във вода или да сънувате вода е лош знак. Дъжд – знак за изцеление и защита.

 

Да усетите полъха на вятъра, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и покровителство свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за позор и разобличаване“, добавя Ивелина Пенчева.

E79 News
Тагове: астролог,сънищата,пророчески,днес

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 11.09.2019

1 USD =1.78 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.65 BGN