23 Април 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7385 BGN 1 GBP = 2.2619 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.08.2018 08:19

Коментари 0 / Видяна 546

На официална пресконференция бяха представени участниците в VI Международен футболен турнир „Купите на Община Благоевград“

Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова представи участниците в VI Международен  футболен турнир „Купите на Община Благоевград“ по време на официална пресконференция. На срещата присъстваха Александър Кабзималски- председател на ОС на БФС- Благоевград, Венко Попов-управител на ОФК „Пирин“, както и всички треньори на отборите участници. „Събитието „Купите на Община Благоевград“ се наложи в Календара на Българския футболен съюз и сме горди с него, защото всяка година тук мерят сили едни от най- добрите отбори не само от България, но и от цяла Европа. Тази година за нас е чест, че имаме нов участник -ФК“Бенфика“- Португалия, които имат една много силна школа“, каза зам.-кметът Христина Шопова и благодари на отбора, че са приели поканата, тъй като те посещават едни от най- големите турнири. „Благодаря и на нашите традиционни участници от ФК „Динамо Загреб“, Хърватия, ФК „Войводина, Сърбия, ФК „Апоел“, Кипър, ФК „Цървена звезда“, Сърбия , ОФК „Пирин“, ПФК „ЦСКА“, ПФК „Славия“, допълни зам.-кметът Христина Шопова. Тя съобщи, че поради това, че днес е ден, обявен за Национален траур, официалното откриване на VI издание на Международния футболен турнир ще се проведе утре (28 август), от 13.00 часа на площад „Македония“. Заместник- кметът Христина Шопова поясни и детайли около провеждането на състезателната част. „Надяваме се за поредна година да се проведе един добър турнир, младежите да премерят сили и най- добрия да вземе „Купите на Община Благоевград“, допълни зам.-кметът Христина Шопова като освен успех на участниците, призова за спортсменство.

Срещите започват в 09.00 часа с двубоя на ПФК „ЦСКА“ и ОФК „Пирин“. В битка ще влязат и отборите на ФК „Войводина“ и ФК „Бенфика“. На терена ще се срещнат и отборите на ПФК „Славия“ с ФК „Апоел“. Сили ще премерят и футболистите от ФК „Цървена звезда“ срещу футболистите от ФК „Динамо Загреб“.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 23.04.2019

1 USD =1.74 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.26 BGN

10 CNY =2.59 BGN

1 CHF =1.72 BGN

100 JPY =1.55 BGN