15 Декември 2018 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.6721 BGN 1 GBP = 2.1985 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.03.2018 12:48

Коментари 0 / Видяна 1789

Какво могат да каже изборът на дамски портмонета за една дама

Изборът на дамски портмонета e ключов за всяка уважаваща стила си дама. Той разкрива не само нейните предпочитания за дрехи, а също така нейната нагласа спрямо работата, живота и приключенията. Разбира се, съвременната жена владее различни социални роли и не се ограничава само с една. Именно затова тънките детайли са най-важни. Когато разглеждаме портфолио от дамски портфейли, ние разглеждаме нещо много повече. Това е портфолио от емоции и реакции, от вкусове за филми и книги, предпочитания за екзотична кухня и ресторанти и какво ли още не.

Да започнем с класиката – черни дамски портмонета, без детайли и орнаментация. Човек ще си каже, че такава жена не може да ни изненада с нищо. Тя ще е праволинейна и прагматична, без намерения за действия извън канона. И ще сгрешим. Защото в днешно време все по-рядко срещаме лоялност и точно това ще открием тук. Както и способност за фокусиране върху важните неща и пълно отдаване.

Следващата стъпка в света на дамски портфейли от естествена кожа са тези с визия на крокодилска кожа. Да, тук очаквайте интрига. Чувствителността е засилена. Желанието за доминация е категорично, но успеем ли да преминем изпитанията, ще бъдем възнаградени със сладка женственост както в приятелството, така и в любовта.

Следват любимите ни дамски портмонета – шарените. Специалната лазерна обработка позволява на естествената кожа да придобие всякакви цветове и десени. Дизайнът впечатлява. Той е една свежа цветна експлозия и разкрива усмихната душевност, готова за приключения, отворена за свежи предложения и носеща розови очила дори и през нощта. Не се учудвайте от артистичната натура, която носи някое от портмонетата с флорални мотиви на
pauvalenti.com

Има и една комбинация при съвременните дамски портфейли от естествена кожа, която прави впечатление, но е в пълен баланс със себе си. Това са моделите изцяло в червено, синьо или тюркоаз. Те не парадират с крещящ десен, нито са се затворили в класическия канон. Влизат във всеки стайлинг и ситуация със самочувствие и в хармония със себе си.

Всяко едно портмоне може да бъде еманация на вашата нагласа за вечерта или пък изпълнения с бизнес срещи работен ден. Изпратете вашето послание към всички и бъдете отличими с предложенията за портмонета на
paulaventi.com.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 19.09.2018

1 USD =1.67 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.44 BGN

1 CHF =1.74 BGN

100 JPY =1.49 BGN