24 Януари 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.6721 BGN 1 GBP = 2.1985 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.02.2018 15:11

Коментари 2 / Видяна 1504

Хомосексуална сбирка изправи на нокти Благоевград

Организиране на хомосексуална сбирка изправи на нокти Благоевград. Мероприятието, организирано от ЛГБТ+ Благоевград, е предвидено за 20 февруари и ще се проведе в общежитието за студенти на Американския университет „Скаптопара 1“.

В тази връзка от ВМРО изпратиха отворено писмо-сигнал до кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, а Национална съпротива организира протест.

 

Прилагаме двете писма без редакторска намеса:

 

„ВМРО - Българско национално движение

С  И  Г  Н  А  Л

 

ДО 

КМЕТА НА ОБЩИНА

БЛАГОЕВГРАД

УВАЖАЕМИ  ГОСПОДИН  КМЕТЕ,

ВМРО винаги е била стожер на българщината и радетел на християнските ни ценности и  добродетели.

В публичното пространство излезе информация относно предстоящо събиране на лица с нетрадиционна и различна сексуална ориентация (лесбо- гей- би- транс сексуални лица). Сборището на тези хора се предвижда да бъде на 20.02.2018 г. в гр. Благоевград- ул. „Скаптопара“ №1 и е организирано от т.н. „ЛГБТ“.

ВМРО категорично се противопоставя на това мероприятие. За нас всяка групова, публична проява на тези лица на обществени места е крайно недопустима и провокативна срещу цялата общественост на Благоевград и региона. Тази проява е явно предизвикателство срещу християнските ценности, човешкия морал и етика на нормалните хора в Благоевград.

Днес, когато общественото внимание е насочено срещу приемането на Истанбулската конвенция и нейните „джендър“ послания, подобни гей прояви са в разрез с обществения и граждански мир в областния център на Пиринска Македония. Тази  анти обществена инициатива е  в разрез и с християнските ни традиции и човешки норми, която се превръща в предпоставка за нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

В следствие на това е възможно нормалните хора спонтанно да изразят своето възмущение от това сборище по всякакъв начин и това да доведе до непредвидими последици.

В тази връзка се обръщаме към Вас с призив да забраните това мероприятие като вредно и опасно, в името на сигурността и спокойствието на благоевградчани“.

Сигналът е подписан от Атанас Стоянов –  зам. председател на ВМРО- БНД и народен представител в 44-о Народно събрание и Станимир Радулов -  Председател на Общинският Комитет на ВМРО-БНД Благоевград

 

Ето и писмото от „Национална съпротива“:

 

„Скъпи нормални граждани, содомитското настъпление достигна и нашият град! На 20.02.2018 ЛГБТ активисти със съдействието на "Американския университет" ще проведат в общежитието за студенти "Скаптопара 1", свое хомосексуално мероприятие. Цялата страна се тресе заради опита да се прекара Истанбулската конвенция, но това не спира тези неморални лица да се довлекат в Благоевград и да пропагандират своята болест.

Ние като нормални българи, наследници на герои, не бива да допускаме това в нашият град! За това приканваме жителите на Благоевград да се присъединят към нас и заедно да спрем това гнусно сборище! Нека не позволяваме този престижен университет да бъде част от тази неморална инициатива!

Също така ще изпратим копие от тази протестна декларация до "Американски университет в България" със седалище в Благоевград, както и до кметът на гр. Благоевград Атанас Камбитов.

Долуподписаните организации и общественици, заявяваме твърдо нашето несъгласие и обявяваме, че ще организираме протест по този повод!“

 

Писмото е подписано от "Национална съпротива" - дивизия Благоевград;Фен клуб на ПФК Пирин; Обществен съвет - Благоевград; МО на ВМРО "Солунските атентатори" - Благоевград; Мото клуб „Пирински Вълци” - Благоевград; НД "Хан Кубрат"; Войнски съюз "Васил Левски" - Благоевград; Движение "NS Straight Edge" Благоевград; Кирил Ваклинов - общественик;

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Иван, 14.02.2018 18:32

На 20 февруари, от 19:30 ч. ще бъде протеста. Пред общежитието Скаптопара 1.

Християни, 14.02.2018 17:58

От колко часа ще е протеста

1
 

Валутни курсове на БНБ за 19.09.2018

1 USD =1.67 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.44 BGN

1 CHF =1.74 BGN

100 JPY =1.49 BGN