20 Октомври 2018 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.6721 BGN 1 GBP = 2.1985 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.10.2017 08:36

Коментари 0 / Видяна 549

Каракачанов: Снимайте откъм Турция, да ви видим

Красимир Каракачанов иронизира, като изрази разочарование, че БСП искат само две оставки. Той прикани който иска да снима по границата да снима откъм Турция.

Пред Нова телевизия вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че още преди две години и половина е поискал пограничната ограда да стане обект от национална сигурност, нещо което правителството направи преди два дни. Даже поискал оградата да се охранява по специален начин и да се прати армията там.

Заради промяната на статута на съоръжението БСП поиска оставките на вицепремиера Валери Симеонов и вътрешния министър Валентин Радев.

От левицата обвиниха правителството в осигуряване на "чадър" над трафика на мигранти през границата. Заподозряха, че промяната на статута на оградата е, за да се затворят очите на опозицията да види и да покаже нарушенията по границата.

Същевременно депутатът Елена Йончева показа кадри как безпрепятствено мигранти минават през оградата.

Това че има специален режим на охрана на съоръжението, не значи, че ако има сигнали, не може да се разследва, добави Каракачанов. Така той отговори на обвинението на лидера на БСП Корнелия Нинова, че искали да се затворят устите на депутатите.

Като не те пускат от българската страна, защо не минеш откъм турската да снимаш, каза той във връзка с обвиненията от БСП. Дали там ще те пуснат и дали въобще там някой ще се церемони с теб и ще ти поиска депутатската карта, а няма да ти тури белезниците и да те хвърли в джипа?, запита Каракачанов, цитиран от "Фокус".

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 19.09.2018

1 USD =1.67 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.44 BGN

1 CHF =1.74 BGN

100 JPY =1.49 BGN