24 Май 2018 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.6583 BGN 1 GBP = 2.2304 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.05.2017 11:39

Коментари 0 / Видяна 1209

Кристиан Костов премина по червения килим в Киев

Кристиан Костов премина по червения килим за церемонията по откриването на "Евровизия" 2017 и даде пресконференция пред западни журналисти.

Веднага, след като приключи втората репетиция на Кристиан Костов на сцената на "Евровизия", българската делегация в Киев даде официална пресконференция за чуждестранните медии. Българският представител в песенния конкурс поздрави международните журналисти с песен на Васил Найденов, съобщи БНТ.

"Преди всичко, аз съм голям фен на "Евровизия". И възможността да представя България тази година не бих пропуснал за нищо не света. Това е голям шанс за моята кариера, защото милиони хора ще ме видят именно тук, на тази сцена", заяви Кристиан Костов.

Той допълни, че след втората репетиция се чувства все по-уверен, но отказа да коментира въпроси, свързани с челните позиции, които букмейкърските залози отреждат на България.

"Останалите участници в конкурса усещам като едно семейство. Моята цел в момента е да се представя по най-добрия начин", поясни Кристиан.

Според ръководителя на българската делегация в "Евровизия" Йоана Левиева-Сойър ключът за успеха е екипът, който стои зад българското участие.

"Това е международен екип от опитни и ценни за проекта хора. Ние наистина празнуваме разнообразието, каквото е и мотото на тазгодишното издание на конкурса", каза още тя.

Един от композиторите на песента - Борислав Миланов - каза:

"Веднага се вижда, че Кристиан е изпълнител от висок ранг и ще бъде световна звезда един ден. Гарантирам ви."

Артистичният директор Саша Жан-Баптист разкри, че по отношение на сценичната концепция е търсила чиста визия. Фокусът е изцяло върху Кристиан, а виртуалните елементи подсилват внушението в неговото изпълнение. Когато журналистите помолиха Кристиан да изпълни българска песен, той без колебание запя "Болката отляво" на Васил Найденов. На акапелното изпълнение на част от хита, представителите на чуждестранните медии отговориха с аплодисменти.

До първия концерт на най-гледаното музикално събитие в Европа остават само два дни.

Зрителите в България могат да гледат 62-то издание на конкурса по БНТ1 и БНТ HD:

- 9 май (вторник), 22:00 часа - първи полуфинал;

- 11 май (четвъртък), 22:00 часа - втори полуфинал, с участието на Кристиан Костов, който ще се представи под номер 15;

- 13 май (събота), 22:00 часа - финал.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 23.05.2018

1 USD =1.66 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.23 BGN

10 CNY =2.60 BGN

1 CHF =1.67 BGN

100 JPY =1.50 BGN