18 Ноември 2018 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.6721 BGN 1 GBP = 2.1985 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.01.2017 07:27

Коментари 0 / Видяна 1144

Преглед на местния печат

„Вяра“

Мъка! Бездомникът Венцислав Тричков от Самоков спи на -25 градуса в гараж без прозорци, гангрена разяжда крака му

44-годишният бездомник Венцислав Тричков спи в порутен гараж без прозорци на най-големия студ от -25 градуса в Самоков. Тричков вече 5-а година е без дом, но тази зима е на ръба на оцеляването.

 

Прокуратурата подхвана сделката за близо 300 000 лв. на кмета на Бобошево Крум Маринов с „Фулконтакт”

Окръжна прокуратура – Кюстендил казва на 3 февруари има ли нарушения при изпълнението на обществената поръчка в Бобошево за близо 300 000 лв. от фирма „Фулконтакт” ЕООД. Поръчката е с предмет „Създаване на изложби за експониране на местното етнографско, историческо и природно наследство на община Бобошево с прилагане на аудиовизуални и компютърни технологии”.

 

Гимназисти от Сандански помръзнаха, Елена Янчина: Кмете Котев, страшно е деца да ходят на училище при -15 градуса

Ученици от Гимназия „Яне Сандански“ в Сандански тракат със зъби и учат екипирани с дебели шуби и шапки в класните стаи, оплакаха се на редакционните телефони. „Учим с якета и шапки, просто е абсурдно! Термометърът показва 9 градуса в класната стая”,алармира ученик от гимназията в редакцията на „Вяра”. Според него при такъв сибирски студ не може да има качествен учебен процес и учениците незабавно трябва да бъдат пуснати във ваканция.

 

Адв. Рангел Бараков от Благоевград иска 100 000 евро обезщетение след присъда в Париж за данъчни задължения от фирма менте, оневиниха го

Благоевградският адвокат Рангел Бараков ще поиска 100 000 евро обезщетение заради дело срещу него в Париж за данъчни задължения на фирма, регистрирана с откраднатите му лични данни. Както стана, ясно преди дни наказателният съд във френската столица го оневини. „Получих оправдателно решение и съм по-спокоен. Предстои да коментираме с адвоката ми за точния размер на обезщетението, имаше доста разноски по делото.

 

5-и ден жители на петричките села Дрангово и Марикостиново стоят без вода, пият претопен сняг

Пети ден жители на петричките села Дрангово и Марикостиново са без капка вода в домовете си. За битови и питейни нужди местните топят сняг в големи посуди и доколкото е възможно, по думите им се справят някак си с проблема, алармираха потърпевши. По думите им положението на хората е повече от трагично и те не виждат никаква алтернатива за справяне с проблема. Според ВиК експерти пък причината на безводието посред зима се корени в постоянно течащите им против заледяване чешми.

 

E79 News
Тагове: регионален печат,югозападна българия

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 19.09.2018

1 USD =1.67 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.44 BGN

1 CHF =1.74 BGN

100 JPY =1.49 BGN