Ден на отворените врати в Регионална библиотека „Димитър Талев“ в Благоевград

ТОП НОВИНИ

На днешния ден – 11 май се отбелязва Денят на библиотекаря. По този повод Регионална библиотека „Димитър Талев“ в Благоевград провежда Ден на отворените врати.

Всички отдели на библиотеката ще бъдат достъпни за жителите на Благоевград. Посетителите ще могат да разгледат залите на библиотеката, да зададат въпроси към служителите, да се докоснат до вълшебството на книгите.

Децата ще имат възможност да редят пъзели с „Приказки с поука“, да оцветяват рисунки с любими герои, да прочетат любими приказки на място. Денят на отворените врати ще премине в Нощ в библиотеката. С богата и разнообразна програма служителите от Регионалната библиотека „Димитър Талев“ ще посрещат своите посетители.

Програмата започва в 18.00 часа и ще продължи до 21.00 часа. Тя стартира със „Загадка в библиотеката“ в Детски отдел и открити уроци по китара, бас китара, барабани, пеене, пиано в отдел „Читалня“, зала „Изкуство“.

В 18.30 часа ще започне среща разговор с ученици на тема „Промишлеността на Благоевград в миналото и днес“.

В 19.00 часа в Библиоклуба ще се проведе среща с Цветелина Жулева, която ще представи последната си книга „Красотата на неизживяното“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *