Благотворителен концерт „Заедно за Оги“ обединява благоевградчани

ТОП НОВИНИ

Благотворителен концерт под надслов „Заедно за Оги“ ще се проведе на 8 май в Благоевград. Инициативата се осъществява със съдействието на Община Благоевград, а целта е да бъдат събрани средства в помощ на Огнян Александров, който се нуждае от скъпоструващо лечение, заради тежко заболяване.

Първоначално концертът трябваше да се проведе Драматичен театър – Кюстендил, но поради технически причини то бе отменено.

Концертът в Благоевград ще състои в неделя от 16.00 часа в зала „Пейо Яворов“. В него ще вземат участие Андреа, Дует Expose, Саша Рико, Доника, Еми Стамболова, Антонио, Кирил, Тина, Росен Янчев, Лидия, Симона.

Билетите са на стойност 15 лв. Такива могат да бъдат закупени на място в залата, непосредствено преди старта на концерта. Всички събрани пари от благотворителната акция, както и постъпленията в дарителските кутии, които ще бъдат разположени в залата, ще бъдат внесени по дарителската банкова сметка, открита на името на Огнян Александров.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

Общинска банкаBG08SOMB91301062522402

Титуляр: Огнян Александров Александров

PayPal: alexandrow5780@gmail.com

Повече информация за Огнян Александров може да намерите на: https://www.facebook.com/groups/2162008314059805/ПУБЛИЧНА ГРУПА • 5697 ЧЛЕНОВЕЗАЕДНО ЗА ОГНЯН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *