ДСБ – Благоевград сне политическото си доверие от общинския съветник Калоян Ханджийски (ОБНОВЕНА)

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ТОП НОВИНИ

Общинското ръководство на ДСБ – Благоевград сне политическото си доверие от общинския съветник Калоян Ханджийски, стана ясно в началото на днешното редовно заседание на Общински съвет Благоевград. Декларация от името на общинското ръководство на партията, прочетена от председателя на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков се посочва, че общинското ръководство на ДБС снема доверието от Калоян Ханджийски поради непознаване на Устава на „Демократи за силна България“ и системно уронване престижа и доброто име на партията и нейните органи.

Публикуваме цялата декларация без редакторска намеса:

„Общинското ръководство на ДСБ – Благоевград снема политическото си доверие от общинския съветник Калоян Ханджийски поради неспазване на Устава на партия „Демократи за силна България“ и системно уронване престижа и доброто име на партията и нейните органи.

В качеството си на общински съветник не изпълнява задълженията си да информира членовете и избирателите на ДСБ – Благоевград за дейността и решенията на общински съвет и неговите комисии съгласно Правилника за организацията и дейността на ОбС и неговите комисии и взаимодействието му с администрацията.

Предвид горепосоченото, считаме че лицето Калоян Ханджийски не може да бъде наш представител в Общински съвет Благоевград. Оставяме на неговия морал и достойнство акта по напускане на Общински съвет.

В случай, че това не се случи, очакваме от Вас да предприемете необходимото, обществото да разбере, че Калоян Ханджийски не представлява избирателите на ДСБ.“

Декларацията е подписана от цялото общинско ръководство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *