Зов за помощ! Оги, с теб сме – нека помогнем на един буден гражданин и невероятен баща!

България ТОП НОВИНИ

Жители на Благоевградска и Кюстендилска области, а и не само, се обединяват в помощ на един великолепен баща и невероятен човек – Оги. Той винаги е бил част от будните граждани, и е помагал за различни общозначими каузи.

Уви, сега Оги има нужда от нас и нашата помощ. Огнян Александров е самотен баща на 51 год. от гр. Кюстендил. През годините участва в множество благотворителни инициатива заедно със сина си Коко.

След преболедуване от коронавирус и направени изследвания, в тялото на Оги са открити два тумора. Единият е на черния дроб (4-ти стадий), а другият – на жлъчните пътища. За жалост, възможностите за лечение в България са ограничени и лекарите не дават особени надежди.

В същото време, клиники в Турция са се сблъсквали с такъв вид тумори и имат опит в тяхното лечение. Това дава надежда, че Оги може да се пребори с коварната болест. Разходите за лечение от клиниките предлагащи адекватно лечение възлизат на стойност от около 200 хил. лв. Сумата е непосилна за Оги и Коко.

Открита е дарителска сметка, в която всеки от нас би могъл да дари за лечението на Огнян. Нека сбъднем мечтата на Оги да има възможността да отгледа сина си Коко.

Дарителска сметка:

Общинска банка

BG08SOMB91301062522402

Огнян Александров Александров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *