Благотворителна кампания „Великденски заек с мустак“

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ДРУГИ ЛЮБОПИТНО РЕГИОН

„Великденски заек с мустак“ за втора поредна година помага на семейства в нужда в Гоцеделчевско. Благотворителната кампания има за цел да осигури великденската трапеза на близо 60 семейства, за да могат да посрещнат спокойно празника. Тази година основната идея е осигуряването на хранителни продукти на хора в нужда от района на гр. Гоце Делчев – главно семейства и самотни възрастни хора.

Всеки, който има желание и възможност да подкрепи благородната мисия може да се свърже с организаторите и да достави хранителни продукти. Добротворците могат да да се включат, и като осигурят необходимите продукти от хранителните магазини, на които ще бъдат разположени колички с надпис:

 „За мисия Великденски заек с мустак“. Броят на нуждаещите се от подкрепа расте – в момента семействата, на които кампанията иска да помогне са вече 60, като голяма част от тях имат желание да започнат работа. 

Организаторите на кампанията споделят, че целта на мисията е да се осигурят хранителни продукти за повече от 40 семейства, които са в нужда. Тази година хранителните продукти се събират до 22 април. За повече информация желаещите могат да се обадят на телефон: 0884010992.

„Ние вярваме, че всеки от нас има силата да промени средата около себе си! Благодарим на всички вас, които втора поредна година отваряте сърцето си за онези в нужда“!, е апелът на инициаторите на благотворителната изява./БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *