МВР Благоевград с официална информация за намушканото в корема 14-годишно момче

ТОП НОВИНИ

Преди минути от Областна дирекция на МВР – Благоевград съобщиха подробности около инцидента с намушканото момче в Благоевград. Ето какво разясняват от полицията:

Около 04:26 часа на 05.04.2022 г. е получен сигнал за пострадало 14-годишно момче с прободна рана в областта на корема. По първоначална информация, по-рано същата нощ 14-годишният младеж е бил на гости при негов приятел на същата възраст.

Те поканили и две момчета на 15 и 17 години, с които се скарали при пристигането им, а разпрата продължила и по телефона.  Младежите се срещнали в района на бул. „Васил Левски“ в гр. Благоевград, където при физическо спречкване 15-годишният е нанесъл прободна рана в областта на корема на 14-годишния младеж.

Пострадалото момче е настанено за лечение в МБАЛ-Благоевград, където е установено, че няма засегнати вътрешни органи. Непълнолетните участници в инцидента, както и родителите им са установени.

За случая е уведомена Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава./сн: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *