Борисов: Много исках да има правителство

България ПОЛИТИКА

Много исках да има правителство. Това заяви в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той заяви, че иска да разясни няколко спекулации. „Малко ретроспекция – от първия ден съм казал тактиката на ПП–ДБ – за външния министър, за червените линии и един официален разговор, който са водили преди няколко месеца в тяхното ръководство“, подчерта Борисов.

По думите му той много е искал да има правителство. „Заради това избрахме преговорен екип. Но не и лидерски срещи, защото трябваше да участвам в едно надговаряне, ако случайно изпусна дума – да излязат и да я развеят по телевизията. Избрахме преговорен екип, който близо 20 дена преговаря по всички точки. През това време чувахме какви ли не обиди с цел да ни сплашат, само че не се плаша толкова лесно, колкото си мислят“, допълни той.

За тези, които казват, че не е имало лидерски срещи Бойко Борисов заяви, че „се е срещнал лично с лидерите Асен Василев и Атанас Атанасов в четвъртък и петък“. „Вече в нашата партия категорично никой не желаеше да разговаря с тях, защото през всичките тези преговори са се наслушали на обиди“, съобщи лидерът на ГЕРБ.

/дарик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *