БСП поиска оставката на правителството

ТОП НОВИНИ

БСП иска оставка на правителството и избори „две в едно“, каза лидерът на партията Корнелия Нинова пред медиите в София, предаде репортер на „Фокус“. Нинова определи деветте месеца на правителството като „липса на морал, национално предателство, лобизъм в полза на частни интереси, узаконяване на корупцията.“ 

Нинова допълни, че ще представят обстоен анализ на работата на кабинета, а резултатите според нея са изключително незадоволителни. 

По думите ѝ в официалната програма цели са – Шенген, План за възстановяване, Еврозона, правила за финансиране на проекти в общините, инфлацията, която не е намалена. „Нито едно от тях не е изпълнено“, категорична беше Нинова. 

В неофициалната програма по думите ѝ няма нищо за борба с корупцията. „Съдебната реформа също е в посока овладяване на прокуратурата“, посочи лидерът на БСП.

Според Нинова ПП-ДБ са „изпрали Борисов и са го върнали във властта“. Тя посочи, че ПП-ДБ имат едно поведение пред медиите и съвсем друго в действителност, което не е в унисон с интересите на гражданите.

1 thought on “БСП поиска оставката на правителството

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *