Екшън на кръгово кръстовище в Разлог! Шофьор блъсна две жени и получи юмрук в лицето

РАЗЛОГ РЕГИОН

Около 11:00 часа на вчера на кръстовище с кръгова организация на движение между улиците „Опълченска“, „Черна река“ и „Стара планина“ в град Разлог е станала катастрофа, при която товарен автомобил с 31-годишен водач от град Разлог, потегляйки от кръстовището е блъснал 48-годишна жена от града, която е полагала обществено полезен труд в община Разлог за получаване на месечни помощи. 

След инцидента, полагащ обществено полезен труд 53-годишен мъж е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на водача, при което той е потеглил с автомобила и е блъснал 36-годишна разложанка, която също е полагала обществено полезен труд. 

С контузия в областта на коляното е пострадала 48-годишната жена, а с контузия в областта на ходилото – 36-годишната. След извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение. 

Водачът на автомобила е пострадал с контузия в областта на окото и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог със съмнение за комоцио. 53-годишният мъж от град Разлог е задържан със заповед за задържане до 24 часа. На участниците в инцидента са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

/фокус, сн: илюстративна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *