Благоевградчани подадоха ръка на Лили, наслаждавайки се на невероятен концерт

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ТОП НОВИНИ

Конферентната зала на Регионален исторически музей – Благоевград се оказа малка и едва успя да събере всички жители и гости на града, които в неделния ден отделиха от времето си, за да подкрепят Лили в борбата й с рака.

Вече четири години младата майка се бори и не губи надежда, че ще оздравее.  Последната й надежда е клиника в Турция, но сумата от 200 хил. лв. е непосилна за младата жена и нейното семейство.

Днес следобед Пирински ансамбъл „Вихрен“, Танцово училище „Art and Dance”, Йоана Мавродиева, Вероника Арсова, Лара Илиева, ФТС „Кочеринка“ и Ансамбъл “Дивля“ подариха на благоевградчани невероятен концерт в подкрепа на Лили.

Самата тя също бе в залата, а от сцената пожела на всички здраве и благодари за подкрепата и помощта на всички добри хора.

Идеята за организирането на концерт, който да обедини различни творци е на „Донеси – вземи“. За да покажат своята подкрепа към Лили на концерта бяна заместник-кмета по спорт и култура в община Благоевград Станислав Кимчев, представители на Общински съвет – Благоевград, културни дейци, общественици и граждани.

Ако и вие искате да помогнете на Лили може да го направите по следния начин:

https://pavelandreev.bg/campaign/nadezda-za-lili

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *