Българка от влаковата катастрофа в Турция: Бяхме много уплашени, имаше много туристи

БАЛАКАНИТЕ ТОП НОВИНИ

Около 80 пътници в пътническия влак от Истанбул до София претърпяха катастрофа, след като влакът се удари в бетоновоз. Пътниците са изпитали страх при инцидента, а българската гражданка Ана Николова разказа подробно за инцидента пред журналисти от Railly News. От БДЖ съобщиха за агенция „Фокус“, че влакът се е движил със закъснение. Няма данни за пострадаи и ранени. Влакът вече е на българска територия.

Ана Николова, която е пътувала във вкака споделя: „Нашият влак пътуваше от Истанбул за София. При преминаване през прелеза влакът ни се блъсна в бетонобъркачката. Бяхме много уплашени. Във влака имаше много туристи. Всички се прегърнаха. След инцидента влакът спря и ни качиха на перона. „Пожелавам бързо възстановяване на шофьора, който пострада при инцидента, заявява тя.

Докладите потвърждават, че никой от пътниците не е получил наранявания и че здравословното им състояние е задоволително.

Повреденият двигател на влака е сменен след инцидента. Влакът беше преместен на гарата за допълнителен ремонт, докато бетонобъркачката беше извадена от релсите с помощта на кран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *