Млада жена е пребита брутално от мъжа си – карал я да чисти кръвта, която струи от нея

България

24-годишната Ванеса е пребита брутално от мъжа си. Тя е майка на малко момче, нейна позната пише във фейсбук, че мъжът я е пребил пред детето й. 

Яна Димитрова твърди, че Ванеса е с хематоми по цялото лице и тяло. Не смеела да реше косата си, защото била оскубана, а мъжът я е карал да чисти кръвта. 


„Ванеса не е Дебора. По-страшно е. Ванеса не смее да среше косата си, защото се страхува да види какво ще остане от нея след това – оскубана е! Ванеса е със счупени ребра! Ванеса е със счупен таз и крак! Извергът е карал Ванеса да чисти кръвта, която струи от нея, въпреки че костта на крака и е стърчала навън! Ванеса е изхвърлена пребита почти до смърт, докато невръстното и дете пищи от ужас!“

Припомняме, че Дебора стана жертва на насилие през юни от 26-годишният Георги Георгиев. Тогава той подстрига косата й и я наряза с макетно ножче. Случаят стана публично известен месец по-късно и предизвика вълна от бурни реакции и протести в цялата страна.

 „Ванеса е от Видин. Майка и е при нея в болницата, за да я обслужва, защото Ванеса е неподвижна. 

Семейството е в много затруднено финансово положение и имат нужда от помощ. Изтеглили са кредит, за да платят здравните и осигуровки“, пише още Яна. 

Тя твърди още, че мъжът на Ванеса все още е на свобода и продължава да ги заплашва. 

/24 часа бг

1 thought on “Млада жена е пребита брутално от мъжа си – карал я да чисти кръвта, която струи от нея

  1. За такива садисти нека да има в МВР- бой от професионални биячи,за да осъзнаят болката на жертвата, да не се възбуждат по тоя начин и да се се превъзпитат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *