Христо Климентов поема управлението на „Арт стейдж енд фест“, a Бойко Пандурски „Паркинги и гаражи“

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ТОП НОВИНИ

Христо Климентов поема управлението на „Арт стейдж енд фест“, Бойко Пандурски става управител на „Паркинги и гаражи“. Това решиха общинските съветници на днешното извънредно заседание на Общински съвет Благоевград.

Христо Климентов е бакалавър по Автоматика информационна и управляваща техника от ТУ София и бакалавър по масови комуникации от Нов Български университет. Професионалния си път започва през 2002 година, като експерт дигитализиране на печатни издания в Агенция „Фокус“, като напуска през 2008 година, като директор на дирекция Медиа мониторинг и директор на Архив. В последствие става изпълнителен директор на Агенция КРОСС, след това на клипинг компанията Медиа Монитор, която напуска през 2014 г. и създава своя собствена медиа мониторинг компания Медиа Пойнт, както и дигиталната агенция Глобъл Меншън. Повече от 15 години Христо се занимава усилено с IT, програмиране, дигитализиране на информация и в последните 10 години дигитален маркетинг. През 2012 година става член са съвета за саморегулация в рекламата.

Кметът Методи Байкушев обясни, че познава добре Климентов и високо цени неговия професионализъм. Заедно работили по време на предизборната кампания.

„Това е човек, който доста добре знае как с малко пари едно съобщение да стигне до максимално много хора“, каза кметът Байкушев.

Климентов от своя страна заяви, че през целия си живот се е занимавам със създаването на масови комуникации. „Имам визията да стабилизираме това предприятие и то да започне да дава дивиденти за общината“, заяви той.

Бойко Пандурски, който е технически ръководител в ОП „Благоевград строй ремонт“ ще ръководи Общинско дружество „Паркинги и гаражи“. Магистър е по образование, 9 години е работил в чужбина.

Кметът Байкушев каза, че двамата са се запознали след встъпването му в длъжност, като за кратко време Пандурски е доказал, че има изключително голяма отговорност и отношение към работата си, освен това е показал отличен организаторски талант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *