ОПОЖАРЕНА КОЛА КРАЙ СОФИЯ: Има ли връзка с инкасо обира в Благоевград?

ТОП НОВИНИ

Раненият при въоръжения грабеж охранител е с опасност за живота

Подпален автомобил е открит близо до село Мало Бучино. Полицията не изключва с опожарената кола да са се измъкнали нападателите от инкасо обира в Благоевград. А раненият при нападението охранител е с опасност за живота. 

По информация на NOVA колата е открита на пътя, който свързва селото със Суходол. Автомобилът е опожарен до степен, при която трудно могат да се определят марката и моделът. Дали са оставени доказателства и отпечатъци ще стане ясно след анализ на огледа на криминалистите. В района все още има засилено полицейско присъствие. 

Ако се окаже, че това е колата от обира в Благоевград, то това ще означава, че извършителите са се отдалечили на около 90 километра от мястото на грабежа. 

Раненият при нападението над инкасо автомобил в Благоевград охранител е с опасност за живота. Той бе прострелян в слабините и веднага бе настанен в реанимацията на благоевградската болница. Направена му бе операция, но в следобедните часове в събота стана ясно, че състоянието му се е влошило и той бе транспортиран към Военномедицинска академия.

Властите все още не събщават за серозен напредък в разследването. Продължава да се очкава официално изявление от страна на прокуратурата. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *