Българин отвлече и изнасили ученички в Лондон, ще лежи 23 години

България СВЯТ

27-годишният Силвестър Тошев е осъден на 23 години затвор за нападение, отвличане и изнасилване на две тийнейджърки в Лондон.

Първата жертва намира на автобусна спирка  през септември 2021 г. Тогава момичето било едва на 17 години. Тя разказа пред съда, че срещнала  Силвестър на автобусна спирка в Сърбитън. Той я завлякъл до близката полянка, където започнал да я целува. От страх, момичето само свалило чорапогащника си. Тошев я притиснал ученичката към земята и я разкрачил, за да я насили, а тя припаднала.

Тийнейджърката също уточни, че е била малтретирана в момент, в който около нея и насилника ѝ е имало много хора. Пред магистратите тя посочи, че се е доверила на Тошев, тъй като била “млада и наивна и не осъзнавала в каква опасност може са се окаже”. След изнасилването момичето се затворило в себе си и отказало да напуска дома си. Изгубило самочувствието си и дори обмисляло да сложи край на живота си.

Момичето разказа пред съда, че сънува кошмари и се събужда треперейки с викове след ужасяващото нападение. Ученичката разкри още, че се почувствала “невидима”, след като Тошев я отвлякъл в присъствието на много хора на улицата, въпреки съпротивата й.

27-годишният Силвестър Тошев се гаврил с втората си жертва само четири месеца, след като бил пуснат под гаранция за изнасилването на първата си жертва, пише „24 часа“.

Втората си жертва Силвестър Тошев също причакал на автобусна спирка, този път в Сътън, където се качил заедно с нея в празен рейс. Започнал да я омайва и да я опипва по бедрото. Девойката отхвърлила упорития ухажор и напуснала автобуса, но Силвестър я последвал и я отвлякъл със себе си. Тъй като ученичката се дърпала, Тошев я обърнал с гръб и я обладал отзад против волята й, подпирайки се на ограда. След това продължил да унижава жертвата си, като я накарал да се снима с него.

Въпреки неоспоримото доказателства първоначално Силвестър Тошев отрича да е извършил престъпленията и принуждава двете жертви да се изправят пред съда и да разкрият шокиращи подробности за неговите гаври.

Адвокатът на Тошев – Изабел Маккарол посочи, че той е пристигнал в Обединеното кралство в търсене на по-добър живот след „много, много трудно детство“ като сирак в България. В крайна сметка нашенецът решава да се разкае, но това не трогва съдията, които му присъжда да тъпка наровете в затвора 23 години.

 „Причината, поради която избрахте млади момичета под 18 години, беше вашето сексуално удовлетворение. Те са били уязвими и ти го знаеше това. И се възползвахте от тази уязвимост“, каза съдия Брайънт-Херън Кей Си при прочитането на присъдата, пише медия Metro.uk.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *