Акция в разложкото с. Добърско! Откриха военен арсенал и ловни трофеи в дома на бизнесмен, участвал в кражба на фотокапан от НП Рила

РАЗЛОГ РЕГИОН ТОП НОВИНИ

На истински военен арсенал се натъкнаха ченгета от Разлог вчера, при разследване на кражба на фотокапан от НП парк Рила. Колеги на разложките ченгета от друго полицейско управление съобщили, че открили крадения капан у лице, което те проверявали и което заявило, че този фотокапан му е предоставен от клиент, за да му смени паролата.

В резултат на съвместни действия на две дирекции се стигнало до разкритието, че фотокапанът е краден и предоставен за смяна на парола от мъж от разложкото село Добърско, който получил вече готовия фотокапан. Последвали спешни действия и в дома на Яни Б. е извършен обиск, при който крадената вещ е намерена, разкриха източници на Struma.com.

Оказало се, че Яни има съучастник в кражбата и това е Огнян Б., който е местен бизнесмен, собственик на фирма за преработка на дървен материал. Направен е обиск в дома на бизнесмена и ченгетата попаднали на военен арсенал. Открити са ловна карабина, пушка и множество патрони за различни видове оръжия Иззети са и взривни материали, както и над 20 ловни трофея. Мъжете от Добърско са задържани, случаят е предаден на прокуратурата в Разлог. 
/struma.com, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *