Банско пропищя от руснака Томе! След като преби бившата си съпруга и любовника и, скандален бежанец за пореден път заплаши с убийство 

БАНСКО РЕГИОН

Полицията в Банско за пореден път арестува 42-годишният Томе Михаил, бежанец от Русия, за отправени закани за убийство към гражданин на Израел. Екшънът се разиграл вчера в центъра на града, съобщава Struma.com

Около 15 часа Томе срещнал израелеца и след размяна на реплики, руснакът го нападнал и започнал да го удря, след което последвали и заплахи за убийство. Незабавно 60- годишният израелец, който е роден в Руската федерация е депозирал жалба в полицията, съобщавайки, че се страхува  за живота си.

Полицаите изясняват мотивите за нападението. Неведнъж сме писали за подвизите на Томе, който живее в Банско от около година, но вече многократно е задържан от органите на реда. Преди време преби съпругата си и любовника и, с когото тя живее на семейни начала, дни по-късно надна и би опонент в местно заведение.

При един от арестите му, Томе прехапа долната си устна и обвини полицаите в побой. Винаги се държи крайно агресивно и нападателно, дори  и зад решетките,коментираха източници на Струма ком. Прави впечатление, че чужденците, които налазиха трайно Банско и се заселиха там създават проблеми на местната полиция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *