Зетът на Чакърдъкова проговори за боя в с. Балдево

България

Бившият зет на певицата Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов качи в профила си във Фейсбук своя разказ за боя в гърменското с. Балдево преди седмица, в който бе замесен.

Припомняме, че малко след полунощ в неделя пред заведение в селото е имало сбиване, при което трима души са получили прорезни рани в ръцете и крака. Настанени бяха в болница, без опасност за живота. Задържан за 24 часа бе Симеон Бакалов и после освободен, а прокуратурата не е повдигнала обвинение на никого, но води досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. 

Ето какво написа Бакалов в профила си, като посочва пълните имена на хората, за които твърди, че са го били:

Мисля, че всичко което се изписа по мой адрес е невярно, а и мисля, че дължа обяснение поне на близките и познатите си. На 25 август, петък пристигнах в град Гоце Делчев с майка ми да видим децата ми. На 26.08 – събота – прекарах целия ден с двете си деца и майка ми, като в 21 часа сложихме децата да спят, майка остана при тях и аз излезнах да се видя с приятели.  В 23 и 30 часа моя позната ме покани да се видим в селото. Тръгнах с такси и  с моят приятел Илия Карпатов към Балдево. Там се настанихме в заведение. Още с влизането обаче ми направи впечатление, че освен нас в заведението има още една компания 15-18 души във видимо нетрезво състояние, говорещи на висок тон, някой голи до кръста . Всички бяха мъже на възраст между 25-50 години. Употребяваха алкохол. След около 15 минути тонът на съседната маса взе да се повишава и усетих намеци, че коментират мен и моя приятел. После започнаха подмятания от къде сме, какви сме и т.н. Започнаха да говорят, че аз съм лицето направило ПТП преди 3 седмици в същото село. Искам да уточня , че преди 3 седмици отново със същата моя позната, на същото място имахме среща, като тръгвайки си с личния ми автомобил, в абсолютно трезво състояние, но поради слабото осветление и може би подценяване на ситуацията от моя страна наистина имаше ПТП, с паркиран автомобил, без пострадали хора. Заплатих сумата от 1500 лв. на собственика, тъй като няма Автокаско и всичко бе уточнено и решено в самата вечер.

Тази компания си  търсеше с какво да ни предизвикат и да си намерят причина на ни пребият. Единият от масата Георги К. – Патката, в неадекватно състояние дойде на нашата маса, започна да крещи какви се ние, несвързани неща за ударената кола, с която той няма нищо общо и тн. Отговорих му ,че съм заплатил абсолютно всичко и че случаят е решен. Той продължи да говори несвързани неща като вече започна да отправя заплахи, че „живи няма да излезем оттам“. Всички гледаха вторачено в нас двамата с Илко Карпатов. Тогава му казах: „Илко тук ще имаме проблем, викай такси“. Когато агресивната компания видя, че ние не откликваме на агресията им и дори си плащаме сметката, дойде друг човек от тяхната маса Кирил П. Каза, че „ще ядем много бой“ и от там живи няма да излезем. Извади от джоба си нож размаха го и го прибра. Доста притеснени, с Илия Карпатов, станахме и се насочихме към таксито, когато мъжът с Кирил П. ме хвана през врата взе да ме стиска и да ми шепне в ухото, че „тази вечер съм негов“, както и че ще ме „изкорми като прасе“. Опитах се да се откача от стискането му и му заявих, че просто искам да си тръгнем, не искаме проблеми. Няма нормален човек, който да иска проблеми на непознато място, срещу пияна компания от 15-18 човека. Тръгвайки си от заведението Кирил П. продължава да ме стиска и да ми говори в ухото, а  зад нас станаха и цялата маса агресори. Отклониха пътя ни към таксито и цялата компания ни побутва в тъмна уличка на около 150 метра от заведението. В този момент Георги К. – Патката се изкрещя ,че щял да има, забележете, „сексуални контакти“ с дъщеря ми, която е на 1 годинка. В този момент повиших тон и аз към него, той ме удари, започна да ме души и ме събориха на земята, ритаха ме абсолютно всички от масата, няма стари няма млади, всички наред псувайки ме с невероятна агресия ме ритаха и удряха с всякакви предмети. Когато Кирил П. ме удряше с твърд предмет , който се оказа бокс с сгъваем в него нож, който по рано размахваше. Единственото нещо което правех да се седя сгушен и да си пазя главата, а компанията агресори се бутаха кой да ме рита и псува. В един момент видях ножа на Кирил на земята, в краката му, взех го и го стиснах здраво в ръката си , неговата рана е в ръката в опит да ме бие . Кременлиев конкретно който има рана в бедрото докато ме бие и рита и пада върху мен. Боят спря, когато всеки от тях се самонаранява докато ме бие. Аз бях легнал на земята от началото на побоя, пазейки си главата. Когато започнаха да говорят, че имат рани по себе си, спряха да ме ритат. С Илия избягахме в близките храсти. Ходехме пеша 25 минути през храсти за да викнем такси на безопасно разстояние„.

Симеон Бакалов коментира и видеозапис на част от побоя, като е категоричен, че е бил пребит и унизяван.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *