ДЕТСКАТА ТЕАТРАЛНА ШКОЛА към благоевградския театър очаква своите нови кандидати за учебната 2023/ 2024 година

България ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД

За четвърта поредна година Детската театрална школа към Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград отваря врати за най-малките любители на театралното изкуство в града.

Записванията и заниманията започват в началото на месец септември. Всеки, който има желание, може да запише своето дете в школата по актьорско майсторство към Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград.

Школата е подходяща за деца на възраст между 6 и 18 години. Занятията се провеждат през почивните дни (събота и неделя), водени от актьори в трупата на театъра.

Записване – на касата на театъра, след попълване на регистрационна форма. Записването може да се извърши само от родител или самостоятелно, при навършени 18 години.

Допълнителна информация можете да получите от касата на театъра, на телефон 0879 523 729, на емайл dt_vapcarov@abv.bg или ни пишете във Facebook и Instagram.

За въпроси, относно методите на преподаване, ангажираността на децата и целите на школата, може да се свържете с преподавателя Теодор Куков на телефон: 0887 044 606.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *