Кмет на село бил момиче с колан: Това не е дете, а жив изрод

ТОП НОВИНИ

Кмет на ямболско село преби с колан 13-годишно момиче с тежко заболяване. Кметът отрече, детето било „жив изрод“.

Мъжът се подразнил, защото група деца вдигали шум пред заведението му. След случая момичето е прието в болница, а близките искат справедливост.

Оставиха в ареста мъж, рязал и заплашвал с убийство жена си

Привечер група деца играят в центъра на село Иречеково пред заведението на кмета. Той излязъл с колан в ръка и започнал да удря момиче, което е с тежко заболяване, разказва бащата й.

„Играели си на жуменка, кметът излязъл с обидни думи и я ударил три пъти с колан. Аз не съм си позволил 13 години шамар да й ударя“, разказа бащата на момичето Димитър Димитров пред bTV.

Мъж наби 10-годишно дете, слушало музика от тонколонка

Детето има наследствено заболяване, от което преди години си отива майка й. Димитър сам се грижи за момичето, въпреки че не й е роден баща. В търсене на спокоен живот се местят на село, но Цвети се влошава.

Боят засилва оплакванията, което е записано и в медицинско свидетелство от съдебен лекар. Момичето е прието в пловдивска болница, далакът й е изваден.„Аз бях се скрила под масата на самия му магазин, явно от това се ядоса. Аз тогава се извиних, че се крих там и станах да си тръгна и той започна да ме удря“, разказа Цвети по телефон.

Според бащата след побоя кметът се опитал да прикрие случая и заплашил свидетелите.„А не, не съм го ударил, това е другата страна, че съм ударил дете. Значи, ако познавате детето този разговор ще е излишен да се води, това не е дете, а жив изрод, знаете ли, не говоря физически как изглежда, а за възпитанието, просто е …“, каза Николай Генов, кмет на село Иречеково.

Според адвоката на бащата адвокатът на кмета е предлагал пари, за да оттеглят близките жалбата си. Бащата е подал граждански иск. Побоят е от април, но близките решават да говорят днес, защото досега са чакали справедливост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *