Чолаков: Започнах да си мисля, че наистина може да убият Борисов(ВИДЕО)

ПОЛИТИКА ТОП НОВИНИ

Това каза в студиото на „Събуди се” Радомир Чолаков от ГЕРБ по повод ареста на бившия премиер

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов беше освободен от ареста. Той беше задържан за близо 24 часа заради подозрение за рекет, но се оказа, че доказателства за това липсват.

„Истината е, че и ние си мислехме, че може да убият Бойко Борисов, но никой не искаше да го каже на глас. Бруталността, с която беше подходено, е безпрецедентна за политици от неговия ранг”. Това каза в студиото на „Събуди се” Радомир Чолаков от ГЕРБ.

На обвиненията, че подобни арести е имало и по време на управлението на ГЕРБ, Чолаков отговори, че те са били организирани от бившия вече член на партията Цветан Цветанов. Той призна, че никога не е одобрявал този подход. 

Той отказа да отговори от къде може да дойде подобна заплаха, но заяви, че има много хора, които може би са се почувствали засегнати от експремиера – на първо място посочи бизнесмена Васил Божков.

„Всички събития започнаха след като Божков замина за Дубай. Оттогава той си отмъщава. А Бойко Рашков вчера му стана адвокат“, каза депутатът от ГЕРБ и допълни, че премиера Кирил Петков представлява опасност за националната сигурност на България.

Целия разговор вижте във видеото.

/стопкадър: nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *