Рокади! Бившият зам. директор на ОД на МВР Благоевград, Мирослав Данаилов, стана зам. директор на СДВР, смениха директора на ОД на МВР Кюстендил

ТОП НОВИНИ

Бившият заместник-директор на ОД на МВР в Благоевград, топкриминалистът Мирослав Данаилов, стана заместник-директор на СДВР, пише Struma. com. Днес Данаилов е представен на състава на столичната полицейска дирекция .

Мирослав Данаилов беше шеф на криминална и зам. директор в едно от най-силните времена на полицейската дирекция в Благоевград- в периода 2011-2014 година, когато начело на дирекцията беше бившият главен секретар на МВР и ексшеф на Агенция „Митници“ Георги Костов.

По времето на Данаилов и Костов бяха направени успешни реализации, а с работата си оставиха трайни следи на територията на цяло Пиринско.

Данаилов бе след любимите шефове на криминалния отдел в дирекцията, заради лекотата, с която работеха с него колегите му и виртуозният му начин да мотивира състава. В последните години той работеше в едно от столичните полицейски управления.

Днес сменят и директора на ОД на МВР Кюстендил. Според източници на струма ком новият полицейски шеф е познатият на кюстендилските полицаи Светослав Григоров. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *