Братска вражда в Сандански! Синовете на най-големия оранжериен производител в Пиринско – Н. Малчев, се биха на улицата след леко ПТП

РЕГИОН САНДАНСКИ

Единият брат ударил джипа на другия и се развихрил скандал, завършил в полицията 

Бой между двама братя, известни бизнесмени, е обект на обсъждане и коментари под сурдинка в цял Сандански. На улицата се сбили Пламен и Красимир Малчеви, синове на най-крупния оранжериен производител в района – Никола Малчев, пише Struma.com.

Братята притежават дялове в огромните оранжерии на Малчев в санданското село Дамяница и според мълвата в града между тях отдавна тлее напрежение. Вчера Пламен и Красимир се срещнали с автомобилите си на улицата и по-малкият Красимир ударил със собствената си кола, джипа на брат си Пламен.

Двамата мъже слезли от колите си и се завихрил луд скандал. На място пристигнали ченгетата, които отвели братята в полицията, за да дават обяснения по реализираното ПТП. По-големият брат Пламен депозирал жалба срещу Красимир, обвинявайки го, че го е ударял с юмруци.

Другият брат отрича да го е докосвал. По джипа на Пламен обаче има следи от удара и вероятно Красимир ще отговаря за причиненото пътно произшествие, ако разбира се не се помирят и жалбата не бъде оттеглена.

Припомняме, че бащата Никола Малчев от години развива успешен бизнес със зеленчуци и благосъстоянието, което е оставил на децата си е завидно. Крупният бизнесмен бе първият осъден за купуване на гласове в региона, той получи 6 месечна присъда-Пробация и глоба от 2500 лева затова, че е склонявал лица да гласуват срещу заплащане в полза на политическа партия. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *