Клуб ,,Бродуей” към Американския университет в България ще постави мюзикъл „Професия блондинка‘‘ за първи път на българска сцена

КУЛТУРА и ТРАДИЦИИ

Клуб ,,Бродуей” към Американския университет в България ще постави пореден мюзикъл от богатия репертоар на световноизвестния театър.

Между 27 март и 3 април под съпровода на оркестър с диригент Христо Павлов групата подготвя за своите зрители продукцията ,,Професия блондинка“ – мюзикъл на английски с български субтитри. 

Клубът ще се представи за четиринадесети път на българската сцена, като и тази година ще бъде съставен и ръководен изцяло от студенти.

Изпълнен с експлозивни енергия, танци и песни, мюзикълът ,,Професия блондинка“ е определян от критиците като „петзвездна фиеста“ и „невероятно удоволствие от началото до края”. 

Водейки цветното си начало от 2000-та година, филмовата класика разказва историята на студентката по право Ел Уудс, която надминава очаквания и разбива стереотипи по забавен и остроумен начин. След като последва своята голяма любов, Уорнър, чак до факултета по право в Харвард, Ел се сблъсква с трудности, разочарования, създава доживотни приятелства и отново намира пътя към себе си.  

Представленията може да гледате:

·         От 27.03- 30.03 от 20:00 в Благоевград

·         На 1 април от 16:00 и от 20:00 в София

·         На 3 април от 20:00 във Враца.

Билети ще намерите на касите на EPAY.GO, EasyPay и онлайн на: https://epaygo.bg/3859190856

През 2023 г. клуб „Бродуей” към Американския университет в България навършва 16 години. Клубът е създаден през 2007 г. от група студенти, които споделят възхищение към магията на мюзикъла, а всяка година пресъздават по един мюзикъл от Бродуей. Повече за дейността на клуба можете да намерите на линка: https://broadwayaubg.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *