Абитуриентка с 6 м. стаж зад волана се заби с „Алфа Ромео” в ограда

ТОП НОВИНИ

Шофьор с „Рено” засече микробус, наскоро прекарал инсулт

Два пътни инцидента белязаха празничния 8 март в Дупница.

Абитуриентката от с. Самораново Алесия, която е с 6 месеца стаж зад волана, се заби с автомобила си „Алфа Ромео” в ограда на входа на с. Самораново и оцеля по чудо. 60-г. мъж от Дупница пък, който преди 6 месеца е получил инсулт, предизвика ПТП на права отсечка в близост до магазин на голяма верига.

Вчера около 14,30 ч. е подаден сигнал на тел. 112, че има тежко ПТП на входа на с. Самораново, община Дупница. Лек автомобил „Алфа Ромео” се е блъснал в ограда, счупил я и огънал метални елементи, на които е била сложена мрежа. На място са пристигнали линейка на Спешен център и пътни полицаи от КАТ – Дупница. Момичето е транспортирано с линейката на Спешен център. След преглед е установено, че няма наранявания по тялото, но въпреки това дежурният лекар предписал да остане в болница за няколко дни  под наблюдение, но младата шофьорка подписала документ, че отказва, и си тръгнала за Самораново. 

Автомобилът на абитуриентката не е взел завоя и се забил в оградата 


Репортер на „Струма“ отиде на мястото на инцидента. Пожарен автомобил издърпа колата, която се беше забила в оградата и е със смачкани ламарини в предната част, на мястото на удара. 

Младата шофьорка е тествана за алкохол и наркотици, и двата теста са отрицателни. Предполага се, че се е движила с висока скорост, не е успяла да вземе завоя и се забила в масивната ограда. Съставен е протокол за пътния инцидент. 

Жители на с. Самораново коментираха, че на този участък от пътя Дупница-Сапарева баня стават много пътни инциденти, които са взели и жертви. Причината, според тях, е, че на излизане от Дупница пътят е прав и шофьорите набират скорост, като някои не успяват да вземат завоя, който води към центъра на  Самораново.

Реното на дупничанина е с разбита предница след удара в микробуса 

/struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *