Важно за бъдещите студенти: Софийският университет организира “Ден на отворените врати”

ТОП НОВИНИ

На 12 март, неделя, от 10:00 до 17:00 часа, в Централното фоайе на Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе събитието „Ден на отворените врати“, организирано от Студентски съвет при Софийския университет.

На събитието ще бъдат представени пред бъдещите първокурсници специалности от всички шестнадесет факултета на Софийския университет. Освен това присъстващите кандидат-студенти ще могат да научат малко повече за научната дейност, която се развива в рамките на факултета, в който попада желаната от тях специалност.

За учебната 2023/2024 година Софийският университет ще признава оценките от матури за кандидатстване в 118 от 120 бакалавърски програми

Бъдещите кандидат-студенти ще имат възможността да научат повече и за възможностите извън аудиториите на университета като например за мобилност с цел обучение по програмата „Еразъм+“, студентски общежития, стипендии и всичко останало, което ги интересува.

„Ден на отворените врати“ на Софийския университет е идеална възможност за тези, които търсят да продължат своето образование в областта на хуманитарните, формалните и природните науки. Това събитие ще бъде полезно за всички, които търсят информация за избор на професионалното си развитие.


/novini.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *