С почит и признателност към главен комисар Николай Николов

България

Председателят на Управителния съвет на НСОРБ Даниел Панов, кмет на община Велико Търново, връчи почетния знак на Сдружението на дългогодишния директор на Пожарната гл. комисар Николай Николов, сега съветник на заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи.

„Стотици са лично ръководените от гл. комисар Николов операции, хиляди са хората, на които е помогнал в труден момент. Ние, кметовете на общини, го приемаме като истински приятел, който е до нас още в първите критични часове на бедствията. Организаторският талант успява да внесе ред във всяка ситуация, а огромното му сърце намира начин да успокои и подкрепи пострадалите. Огромна признателност за самоотвержения труд, за желанието да бъде полезен, за протегната навреме приятелска ръка и оказаната подкрепа. Благодарим от все сърце!“: с тези думи се обърна към гл. комисар Николов председателят на УС на НСОРБ.

„Съдбата ме дари с шанса последните години да работя с вас, да се докосна до вашите тежнения и притеснения, периодът, в който се докоснах до вашата школа. Вие сте решителни мъже и жени, отдадени на това да бъдат полезни на хората от своето населено място. Опитвах се да Ви дам сили, че централната власт стои зад вас. Вашата школа не може да се сравни с нищо“, каза гл. комисар Николов./namrb.org

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *