В Градската градина в Благоевград е ситуиран кът на любовта! Очаква ви голямо сърце и мече, за да направите снимка-валентинка!

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД

Община Благоевград обособи атрактивен кът зa снимки в седмицата на брака и месеца на любовта в Градската градина. Той е аранжиран тематично, като в него жители и гости на града могат да направят своя фотосесия и да запечатат в кадри приказни моменти.


В къщичката е разположен трон на любовта, като за всички желаещи да се снимат има и цветна фоторамка. В непосредствена близост до къта са ситуирани голямо сърце и мече, символи на романтиката.


Къщичката на любовта ще остане на разположение на жители и гости на Благоевград до 19 февруари, включително, като всеки ден ще бъде отворен от 10.00 до 20.00 часа.
Вечер атрактивният кът за снимки и елементите в и около него ще бъдат озарени в красиви светлини, които ще допринасят за положителните емоции на посетителите.


Община Благоевград апелира за отговорно отношение към общинското имущество и пожелава позитивни моменти на жителите и гостите на града!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *