2 часа преди старта на делото за мярка за неотклонение! Доведоха полицайката Симона Лулеова в Районен съд – Разлог

РАЗЛОГ РЕГИОН ТОП НОВИНИ

2 часа преди старта на делото за гледане на мярката за неотклонение, арестуваната с 0. 5 кг канабис, Симона Лулеова влезе под конвой в сградата на разложкия съд, където за 16 часа е определено съдебното заседание. С наведена глава под червена качулка полицайката от столично управление влезе набързо в съда, без дори да повдигне главата си.

Припомняме, че Лулеова от разложкото село Баня попадна в полицейски капан в събота. При проверката в багажника на автомобила и бяха намерени 2 пакета със сух канабис, а ареста и предизвика серия обиски по домовете на нейни близки.

За кратко бе задържан Мирослав К, който в последствие бе освободен. Какво ще се случи след малко, ще се смилили съдът над майката на 1 дете, ще видим. Прокрадват се и слухове, че Симона е станала жертва на враг, който е подхвърлил дрогата в личния и автомобил.

Драмата у семейството и е голяма, преди дни бе пребит брат и, който е в Пирогов със счупена челюст. Дали случилото се с брат и със Симона е акт на отмъщение към семейството и възможно ли е някой да е сложил наркотик в колата на полицайката, това ще изяснява разследването. Очаквайте решението на съда. Ще остане ли в ареста Симона Лулеова?! /struma.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *