Слави Трифонов нападна остро Кирил Петков

България ПОЛИТИКА

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов сравни политическата среда в България с български вариант на „Хари Потър“. Във фейсбук той остро нападна Кирил Петков и „Продължаваме промяната“ заради изявленията, че събират добрите сили.

Той го определя като „инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него“.

Кирил Петков: Започва голямото обединение на демократични общности

Публикуваме цялата публикация на Трифонов в профила си във Фейсбук:

„Кога човек разделя хората само на добри и лоши? Разбира се, в детството.
Когато порастваш, с изненада научаваш, че и добрите хора правят лоши неща и лошите хора правят добри неща, и за съжаление не е толкова просто.

После порастваш още повече и разбираш, че всъщност крайностите са доста примитивна работа и истински добрите и истински лошите са само в приказките, като Хари Потър.

Така че какъв е възрастен мъж, който съвсем сериозно говори за събирането на добрите сили? Най-вероятно инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него.

От няколко дни наблюдавам по всички телевизии Кирил Петковкато един български Дъмбълдор как обяснява вдъхновено, че за предстоящите избори събира добрите сили, ама съвсем сериозно. Точно това говори.

Как “Продължаваме промяната” събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 

2023 година, България – политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Обаче не знам на кого да го изкрещя. На тия дето ги говорят тези глупости или на тези, които им вярват. За това най-добре да си замълча, защото в крайна сметка, съгласете се, че всеки от нас има представа за добро и лошо, така че всеки сам ще прецени какъв се чувства.

От добрите сили или от лошите сили. Това й е хубавото на българската приказна демокрация, че в крайна сметка всеки сам решава.

P.s. Само искам да отбележа, че в последния филм за Дъмбълдор, той се оказа ЛГБТ. Аз, разбира се, съм европеец и отчитам правото на всеки магьосник да определи сам сексуалната си ориентация.“/новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *