БСП изключи от партията единствения си районен кмет в София

България ПОЛИТИКА

БСП изключи от партията единствения си районен кмет в София. Ръководството на левицата в “Изгрев” в столицата изключи районният кмет д-р Делян Георгиев. Под негово ръководство са трите квартала „Изгрев“, „Изток“ и „Дианабад“.

Вчера БСП “Изгрев” реши, че съм най-лошият кмет, който някога са подкрепяли и изразяват искрено съжаление за това. Партията “сваля политическо доверие” от мен и ме изключва от състава си, поради неизпълнение на решенията ѝ, водене на “независима политика на всички нива”, недопускане на партийни, номенклатурни кадри на ръководни позиции в общинската администрация и несъобразяване с общите насоки и политики. Това пише в пост д-р Делян Георгиев. 

В дискусиите се изтъква и, че много хора с “дясна политическа ориентация” заемат ръководни позиции в общината и реално “БСП не управлява”.

Моята категорична позиция срещу промените в Изборния кодекс и връщането на хартиените бюлетини също изигра голяма роля във вчерашните събития.

От нищо не се срамувам и за нищо не съжалявам. Винаги съм отстоявал мнението си, когато съм убеден в неговата правота.

И да, в район “Изгрев” управляват хората на “Изток”, “Изгрев” и “Дианабад”, не партийни централи и номенклатурни безполезници. Политиката, която водя от самото начало на мандата е свободна, независима, професионална и насочена единствено към добруването на жителите на нашия район.

Аз не съм “професионален политик” а един от онези, които наричаме ”Изгрев” наш дом. Затова, оценки за работата си приемам само от вас – моите съкварталци. Другото е вятър…/новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *