Футболистът от Банско Денис Генчев лежи пребит в хирургията на Разлог, нападнат от над 30 местни младежи

РАЗЛОГ РЕГИОН ТОП НОВИНИ

22-годишният футболист от Банско Денис Генчев е с комоцио и множество охлузни рани в хирургичното отделение на болницата в Разлог, след като бе пребит в малките часове в неделя пред нощен клуб „Мурата“ в града. Младежът бил в компанията на негови братовчеди и приятели и около 3.00 часа сутринта тръгнали да се прибират. Пред заведението обаче банскалии били причакани от над 30 младежи от Разлог, които ги нападнали.

Вчера успяхме да се свържем по телефона с Денис, който призна, че лекарите не му дават да говори много, но макар и трудно заради болки в челюстта, разказа какво точно се е случило.

„Всичко ме боли, цялата глава, краката… Помня, че щом излязохме от заведението, и една тълпа тръгна към нас. Много бяха. Оказа се, че имат сметки за уреждане с някои от моите приятели – имали по-ранна препирня, не знам за какво точно. Видях ги, че са малки, и тръгнах към тях с думите:

„Аз съм по-голям от вас, проявете някакво уважение“. И те ме нападнаха. Моята компания избяга, а аз се оказах между шамарите. Свалиха ме на земята, ритаха ме… Много бяха, не успях да се защитя. Днес /б.р. вчера/ разбрах, че в това заведение често ставали такива инциденти. Полицаите ми казаха, че имат някои заподозрени, но не са ги хванали всичките. Записи на камерите не могат да ползват, защото камерите не работели“…

Младият футболист си призна, че и преди му се е случвало да попада в масово меле, но до болница стига за пръв път. Кога ще го изпишат не знае, защото скенерът на здравното заведение бил повреден, а лекарите настоявали да проверят дали няма нещо счупено.

Добрата новина е, че няма опасност за живота му, и ако няма сериозни вътрешни увреждания и счупени кости, ще може да се върне на терена, съобщиха лекари от болницата./struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *