Ексклузивно! Арестуваха на ГКПП Кулата издирваните Пл. Иванов-Пампи и 22- годишната Полина, готвел се да я изведе в Гърция

ТОП НОВИНИ

Късно снощи  полицията в Петрич задържа издирвания Пламен Иванов-Пампи и 22- годишната Полина от Благоевград. Задържани са в района на ГКПП Кулата, вероятно Пампи е правил опит да я изведе зад граница, пише Struma.com. Всеки момент се очаква полицаи от Второ управление на МВР в Благоевград да приберат в ареста Пампи,а момичето е предадено на близките си.

Припомняме, че от петък миналата седмица двамата се издирват. Полина, която не е добре и наскоро излезе от болница, изчезна мистериозно на път за лекции в петък, това каза нейната майка пред Струма ком.

Напоследък се виждала с Пламен Пампи, рецидивист, осъждан и известен като сериен нападател над жени. Преди години бяха регистрирани няколко нападения, които той извършил. Наскоро бе задържан в подлеза при Второ училище в Благоевград с наркотици .

Според близките на момичето ,той се възползвал от състоянието и я заблуждавал ,че я обича. Тези дни бяха засичани по трасето Петрич- Сандански, а майката имаше усещането ,че се готви да я изведе извън граница и явно е имала основание да мисли така. Освен това се страхуваше, че Пламен може да принуди дъщеря и да сключат брак .

Няколко дни полицията бе на крак в търсенето на момичето .Оказа се ,че Полина и Пампи са се укривали при негова леля в Сандански. Пампи ще бъде вкаран в ареста, тъй като полицията има работа с него по стари негови прегрешения. В случая е важно, че историята има щастлива развръзка и Полина вече е при близките си./Struma.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *