(НА ЖИВО)ПП поискаха оставката на Рашидов, той: Ще я държа за вечни времена!

ТОП НОВИНИ

Депутатите започнаха поредния си парламентарен ден със забележки към начина на водене на 48-ото Народно събрание от председателя на парламента Вежди Рашидов.

Иво Атанасов от ПП смята, че след кърджалийското чудо, начело на парламента (визирайки председателят на 44-то НС Цвета Караянчева), сме стигнали дъното, но явно продължаваме да дълбаем в калта. „Преди един ден пред вашия кабинет видях представители на Гражданско сдружение „БОЕЦ“, които вие не приехте. Казаха ми, че в тази папка са събрани документи за лицето Стефания Караславова, настоящ секретар на Народното събрание. Помолиха ме тази папка да ви я предам и тя е при мен“, обясни Атанасов. Ако вие сте запознати с въпросното лице или изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова, или продължавате с калинките на ГЕРБ със схемите за злоупотреби, отсече Иво Атанасов.

Той настоя за оставката на председателя на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов, а той му отговори, че щял да я запази за вечни времена.

Маноил Манев от ГЕРБ заяви, че Иво Атанасов иска да взриви залата и да не се приемат комисиите. Политиката на ПП да взривява всяко заседание на Народното събрание никак не ви помага на вас, каза Манов, като защити и Рашидов, и Десислава Атанасова.

След словесните престрелки между ГЕРБ и ПП депутатите отново се заеха с преразпределението на парламентарните комисии.

/новини бг, сн: архив бнт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *